Een mooie dag

Ik keek naar het zielige hoopje dat voor Me op de grond zat. Hij zat geknield en zijn hoofd hing naar beneden. “Kijk Me eens aan” zei ik op gebiedende toon. Voorzichtige tilde hij zijn hoofd op en sloeg zijn ogen naar Me op. “Wat is er aan de hand, puppy?” Hij opende zijn mond, likte zijn lippen en zei; “Mevrouw, ik schaam me zo” Met mijn hand gebaarde Ik hem om verder te vertellen. “Gisteravond, Mevrouw, lag ik in bed en ik werd opgewonden.” Hij zei het op een toon alsof dat nooit eerder gebeurd was. “Zover Ik weet, puppy, ben jij een ontzettend geil mannetje, dus waarom zou ik hiervan moeten opkijken?” “Mevrouw” zei hij aarzelend, “Ik werd geil van een bepaalde gedachte”

Ik begon mijn geduld een beetje te verliezen en tikte met de punt van Mijn zwarte hoge pump tegen zijn buik en zei: “Ja, en dat was?” Hij liep rood aan en stamelde dat hij opgewonden was van het idee dat hij op zijn buik op bed lag, half slapend en dat hij zijn slaapkamerdeur open hoorde gaan. Ik begon te glimlachen, verschoof even op mijn stoel en legde één voet op zijn schoot. “Vertel maar door, maar ondertussen mag je even mijn kuit masseren en doe het voorzichtig! Vertel verder”

Hij vertelde dat de deur zachtjes openging en dat hij kort daarna een zachte streling over zijn billen voelde. Zonder waarschuwing voelde hij hoe een gladde stevige pik tussen zijn billen gleed en tegen zijn gaatje drukte. “Kwam hij bij je binnen?” vroeg ik met een geamuseerde glimlach. “Nee, Mevrouw, gelukkig niet, U moet weten dat ik daar nog maagd ben” Ik zag dat zijn pik weer reageerde op de gedachte die gisteravond opeens bij hem opgekomen was. Ik schoot hard in de lach om te zien hoe hij daar zat… met een rood hoofd en een stijve pik. Naast Mij, op een klein tafeltje had Ik wat spulletjes liggen waaronder een mooie stevige paarse vibrator.

Ik gebood hem zich om te draaien, zijn rug naar Mij toe, op handen en knieën te blijven en zijn hoofd op de grond te leggen. Ik zag zijn witte kont in volle glorie, klaar voor Mij. Ik schopte een pump uit en even liet ik mijn blote voet langs zijn ballen glijden. Voorzichtig liet ik mijn tenen van de bovenkant van zijn bilnaad naar beneden gaan en zei met een glimlach “Het word vandaag een mooie dag”