Mijn geilste ervaring met mijn twee broers

Ik ben in een normaal vrij burgerlijk gezin opgegroeid met twee oudere broers, Max (20) en Jeroen (24), ik ben de jongste en enigste meid van 20 jaar en heet Christina. Mijn broers hebben op dit moment al een paar jaar vaste verkering, Jeroen gaat volgend jaar als eerste trouwen en is bezig zijn huisje hiervoor te verbouwen. Ik heb gisteravond seks g ehad mijn broers, iets wat ik niet voor mogelijk had gehouden maar wat ineens gebeurde bij ons thuis nu onze ouders er een weekje tussenuit zijn op vakantie naar Turkije. Ik had samen met mijn jongste broer Max gegeten, Jeroen was na zijn werk nog een paar uurtjes gaan klussen in zijn huis en kwam rond 20.30 uur thuis. Toen hij mij en Max in mijn slaapkamer in bed zag liggen, wilde hij ook mee doen.

Max lag op de bank televisie te kijken na het eten en ik zei dat ik even ging douchen. Ik stond nog maar net onder de douche mijn haren te wassen toen hij ineens onze badkamer binnenkwam, wat kon je doen vroeg ik aan hem, ik wil even normaal douchen Max. Hij bleef gewoon staan en stond mij te bekijken, je tieten groeien lekker hé lachte hij, hij zag dat ik geschoren was en bukte zelfs een beetje voor de douchecabine om nog beter naar mijn kale kutje te kijken. Doe normaal riep ik, ga weg en doe dat lekker bij Mirjam, dat is zijn meisje. Ik kreeg shampoo in mijn ogen omdat ik met mijn hand mijn kutje probeerde te bedekken, het prikte in mijn ogen en ik riep weer, rot op Max. Hij luisterde niet, zei dat ik niet zo preuts moest doen en dat hij ook onder de douche kwam. Ik had op dat moment mijn ogen dicht omdat die shampoo onwijs prikte in mijn ogen.

Voor ik het door had opende Max de deur, ik was bezig mijn ogen te spoelen met water toen ik hem ineens naakt tegen mijn lichaam voelde, hij pakte brutaal mijn tieten vast, lekkere geile knoppen lachte hij. Max ben je niet normaal of zo zei ik, ga weg. Ik ben geil zei hij, er is nu niemand, laten wij het een keer met elkaar doen Christina. Ik schrok er best wel van, hij had zoiets nog nooit aan mij gevraagd of het geprobeerd, mijn broers zijn toch een paar jaar ouder en ik sprak nooit over seks met hun. Toen de shampoo uit mijn ogen was keek ik naar zijn lul, die stond recht omhoog tegen mijn buik, hij lachte wat stom en zei dat ik mij niet zo moest aanstellen. Ik werd niet boos of zo, maar dit was niet normaal, al helemaal niet toen hij ineens op zijn knieën voor mijn ging zitten en zijn gezicht tussen mijn benen drukte. Ik voelde zijn tong snel over mijn kale doos gaan en ik moet zeggen, dat moet je bij mij dus niet doen! Daar wordt ik altijd supergeil van, gebeft worden vind ik heel lekker.

De meeste jongens die dit bij mij hadden gedaan, deden maar wat en hadden daar nog niet zoveel ervaring mee, ik moest meestal zelf zeggen hoe ik het lekker vond. Maar bij Max voelde ik gelijk al dat hij het anders deed, hij drukte mijn schaamlippen wijd open tussen zijn duimen en likte gelijk al over mijn kittelaar, ik kon hem niet meer afweren en liet hem maar gaan omdat ik er heel geil van werd. Hij likte en zoog op mijn kittelaar, ik pakte zijn haren vast en stond hem gewoon op mijn kutje te drukken. Hij duwde een vinger mijn kutje in en bleef lekker hard op mijn klitje zuigen, ik ging los en kreeg na een paar minuten al een reten lekker orgasme. Het water uit de douchekop gaf mij nog een beetje verkoeling, want ik stond in brand. Vuile schoft schold ik mijn broer niet gemeend uit, niet lullen hoorde ik hem zeggen, je bent klaar gekomen en vind het gewoon geil Christina. Ik ontkende het maar niet en trok hem aan zijn eveneens natte haren naar boven, toen ging ik door mijn knieën.